Tässä jokunen aiak sitten voitin arvonassa ja postista tuli paketti joka oli osoitettu minulle. Avatessani olin ihan VAU! :9 Kiitokset sinulle Hanna!
Tässä siis palkintoni:
1284480.jpg
Marianne karkki pussi(ei näy kuvassa), ja pieniä (ja ihania) tavaroita nukketaloon! Kiitos vielä kerran! Ihania ovat! <3 :)

P.S. Minun järjestämässäni arvonnassa laitan palkinnon postissa tulemaan huomenna tai ylihuomenna. Tällä viikolla kuitenkin! =)

Muuta höpinää:
Koneellani oli muutamia tänne blogiin tulevia kuvia, mutta latasin niiden päälle vahingossa uusia kuvia, joten nyt en enää muista mitä poistui.. Yritän kuitenkin saada kaikki mitä ajattelinkin tänen teidän nähtäväksi. 
   Nimipäivä lahjaksi sain kirjan: "Tee omin käsin Metallilanka korut". Siinä on ohjeita koruihin. :) Siitä nyt ei tullut kuvaa. Päivitys on lähiaikoina pätkinyt, pahoitteluni siitä. Koulun kanssa on ollut mm. kiireitä. :) Pari helmi ja rutalanka työtä olen tehnyt, mutta niistä myöhemmin. Oma koneeni on tosi hidas, joten päivittelen mielummin alatietokoneella.. :D Eipä tässä sitten muuta!