(Koska olen nyt päivittänyt niin harvoin, tämä saattaisi innostaa minuakin viikottain askartelemaan!)

Tämä on aivan uusi juttu, tai en ainakaan ole nähnyt tälläistä missään muualla blogissa tai netti sivussa? Jokatapauksessa teen tälläisen, ideana on siis:
Tehdä joka viikko yksi askartelu nukketaloon liittyen, tämä toimii kuin viikottaiset ATC-Kortti haasteet! Joka maanantai vaihtuu aihe, sitten osallistujat(jotka voivat osallistua tähän postaukseen tai tuleviin viikkotehtävä postauksiin)voivat taas askarrella siihen aiheeseen liittyen jonkun tavaran nukketaloon. Aihe voi olla esim. kylpyhuone, joskus se voi olla tarkempi ja vaativampi esim. kukka tai tytön vaate. Yritän kovasti tehdä itsekkin tehdä antamani aiheet ja laittaa siihen postukseen kuvan! Sinulla tulee kuitenkin olla joku julkaisupaikka jossa voit julkaista tekeleesi!
Eli säännöt pähkinänkuoressa:
1. Annan joka maanantai uuden aiheen.
2. Osallistujat tekevät siihen aiheeseen liittyien jonkun tavaran nukketaloon.
 - Saa tehdä useammankin esineen yhteen aiheeseen!
 - Osallistujien töistä EI valita voittajaa, kaikki ovat samalla keski-arvoisella tasolla!
 - Haasteeseen ei ole pakko osallistua joka kerta.
3. Linkittävät suoralla linkillä(=permalinkillä) sen siihen postaukseen jossa kyseinen aihe on(ennen maanantaita).

Aikas yksinkertaista..ööö...no aika yksinkertaista! :) Jos tulee kysyttävää niin rohkeasti kommentointia tähän postaukseen, ja jos haluat osallistua jo ennakkoon (ennen kuin olen antanut ensimmäisen aiheen), kommentoi myös tähän! :D Kiitos kaikille osallistujille ja kiinnostuneille! =)
mans.jpg
Tässä tämä ihastuttava nappi<3,
josta saan kiittää taas kerran
Blueta!!! :D